Champagne Mandois
Hæder og priser i massevis. En plads som den foretrukne Champagne blandt de fineste franske Michelin-restauranter. Champagne Mandois skaber ekstravagant Champagne med en uhørt flot sammenhæng mellem pris og kvalitet. Sammen med top-restauranter har Mandois udviklet Champagne, der egner sig perfekt til den finere gastronomi, og det har været med til at understrege husets status som et af de absolut bedste, der findes - hvilket de også har fået en prestigefuld pris for.
Læs mere her- Pris v.
- 1 stk.
- 839,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 799,95 kr
- 3 stk.
- 699,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 549,95 kr
- 3 stk.
- 369,00 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 379,95 kr
- 6 stk.
- 260,00 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 449,95 kr
- 6 stk.
- 299,00 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 379,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 879,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 409,95 kr
- 6 stk.
- 359,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 449,95 kr
- 6 stk.
- 312,00 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 1.729,95 kr
- 3 stk.
- 1.549,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 239,95 kr
- 6 stk.
- 209,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 2.999,95 kr
- 3 stk.
- 2.569,95 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 12.499,95 kr
Historien om Mandois
Ægte og rendyrket kvalitet, der er grundlagt på traditioner med hundredevis af år på bagen. Champagne Mandois har ikke behøvet gøre opmærksom på sig selv med store armbevægelser og luksuriøse tiltag - kvaliteten af Champagne-husets produkter taler for sig selv og har gennem århundreder opnået en imponerende og fortjent status som de franske Michelin-restauranters foretrukne Champagne.
Og det er ikke sært, at Champagne Mandois har en kvalitet, der synes at være intet mindre end guddommelig. Det bevidner pladsen i Le Guide Fleurus des Vins, der er den fineste vinguide for de franske sommelierer - samt kåringen som Vigneron de l'année 2003, der er en af de mest prestigefulde udmærkelser i den franske vinindustri.
Himmelsk - og nærmest guddommelig
Det som i dag smager af luksus og elegance, startede egentlig med nøjsomhed og afholdenhed hos Benediktiner-munken Broder Oudard. Men der er en lige linje fra de tanker han gjorde sig, når han passede de få vinstokke på det kloster, han havde hjemme på, og til de metoder, Jean Mandois sværgede til, da han i 1735 erhvervede sig sine første vinmarker i Epernay.
I 1860 var det Victor Mandois, der grundlagde den mere kommercielle del af Champagne-huset, og henover 1900-tallet udviklede de næste generationer forretningen til at være et internationalt anerkendt brand, der i dag betragtes som et af de største Champagne-huse.
I dag råder Champagne Mandois over 34 hektar vinmarker, hvor al energi lægges i at skabe de optimale Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir-druer til husets Champagne-produktion. Vinstokkene pløjes kun i hver anden række, for at rodnettet får endnu bedre plads til at brede sig, og denne tradition har utvivlsomt været med til at sikre druestokke, der kan være endnu mere intense i måden at opsamle næring på.
Mandois opkøber desuden druer fra de bedste Grand Cru-marker i nærheden, og tilsammen giver det en kvalitet, der har fået de fineste restauranter og sommelierer til at spærre øjnene op.
Lagring i kirkekapel
Champagnen lagrer på 600 liters-fade i helt særlige omgivelser under kapellet i kirken i landsbyen Pierry lige udenfor Epernay. Og dermed er linjen intakt fra Broder Oudard fra Benediktiner-klostret til kælderen under kapellet i Pierry og til den salige og guddommelige kvalitet i Champagne Mandois' vine.
Om det er den klassiske tørre Champagne eller den knastørre Brut Nature, som Michelin-restauranter og gourmet-eksperter lovpriser, så er Champagne Mandois et hus, der leverer topklasse-produkter, og det er som om, at kvaliteten blot stiger hvert eneste år. Uanset om det er den klassiske Brut Origine, den luksuriøse Cuvee Victor eller den ekstravagante Champagne Le Clos.
Til toppen