Celler Mas Doix
Mas Doix laver mørke og intense vine på druer fra urgamle vinstokke dyrket i et ekstremt terroir.
Læs mere her- Pris v.
- 1 stk.
- 319,95 kr
- 6 stk.
- 164,06 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 1.099,95 kr
- 3 stk.
- 540,47 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 1.499,95 kr
- 3 stk.
- 727,61 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 549,95 kr
- 6 stk.
- 280,38 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 3.399,95 kr
- 6 stk.
- 1.778,17 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 1.778,17 kr
- Pris v.
- 1 stk.
- 273,58 kr
Om Celler Mas Doix
På Mas Doix i har man altid lavet god vin. Lige siden man begyndte at dyrke og vinificere de første druer i 1850 og frem til i dag, hvor produktionen ikke længere sendes til det lokale kooperativ, men nu sælges under egen etiket fra vingården i Poboleda, har vinene været i en klasse for sig. I 1998 gik Doix- og Llagostera-familierne sammen om at etablere Celler Mas Doix, som råder over 19 ha marker og årgang efter årgang formår at få det bedste ud af de lokale druesorter garnacha og cariñena dyrket i et helt specielt terroir.
Sådan arbejder Celler Mas Doix
Varme og tørre somre, kraftige vinde og et vanskeligt farbart landskab med højtbeliggende vinmarker på stejle skiferskråninger er udgangspunktet for disse intense, mørke og mineralske vine. Dertil kommer meget gamle vinstokke - nogle er mellem 70 og 100 år gamle - som giver en enorm koncentration i vinene. Druerne høstes med håndkraft og vinificeres i Mas Doix’ topmoderne vineri i Poboleda, hvor man fremstiller 4 forskellige rødvine, der alle er kendetegnet ved et ekstremt højt kvalitetsniveau.
Til toppen